Ytterligare förstärkning av vår processgrupp -Välkommen Simon!

Karriär

18 december 2020

Vårt juristteam fortsätter att växa sig ännu starkare. Sist in för 2020 är Simon Konnéus som startade hos oss i november. Som vanligt vill vi gärna försöka presentera personen bakom juristtiteln, vilket för oss är väldigt viktigt. Nedan följer en närmare presentation.

 

Välkommen Simon! Berätta lite om dig själv och vad du gjort tidigare?

 

Tack! Det känns väldigt kul att börja hos Freja Partner.

Jag kommer ursprungligen från Småland men flyttade till Göteborg år 2008 och har sedan dess stortrivts här. Känner mig nu mer som en göteborgare än en smålänning.

Jag är utbildad jurist och studerade på Handelshögskolan i Göteborg. Efter studierna började jag jobba med processjuridisk och fastnade direkt. Jag har fortsatt på den banan och har företrätt klienter inom många olika områden vilket gjort mig bred inom processjuridiken.

Jag bor tillsammans med min sambo som heter Louise som jag också spenderar mycket av min fritid med. På min fritid gillar jag att vara aktiv, det får gärna involvera någon sport men att det innehåller rörelse är det viktiga. Fram till 20-års åldern låg fokus helt på tennis men därefter svalnade intresset något. På senare tid har det blivit lite golf och padel och jag har även börjat spela lite tennis igen.

 

Hur ser du på Freja Partner, och vad kommer du att kunna bidra med på Freja fortsatta resa?

 

Freja Partner har en bred klientbas med ett utmanande och, för branschen, annorlunda koncept vilket är mycket spännande. Jag fastnade direkt för att man hos Freja Partner försöker tänka utanför boxen och genom sin affärsmodell, på riktigt, strävar efter att göra juridiken mer lättillgänglig för sina klienter.

Jag tror det är viktigt att vara lyhörd men även tävlingsinriktad när man arbetar med processjuridik. Det i kombination med att jag har företrätt klienter inom många olika områden tror jag kommer göra att jag passar bra hos Freja Partner. Det är även kul att komma in i en fas där det finns möjlighet att bygga teamet ännu starkare och tillsammans arbeta med att förbättra processer och strukturer. Med sitt både utmanande och annorlunda koncept i kombination med de sunda värderingar som förespråkas känns Freja Partner för mig som en fullträff och det självklara valet.

Stäng fönster

Ett gott kreditbetyg är ett bevis på att verksamheten är välskött, och därmed en trygghetsfaktor för samarbetspartners och kunder.

Läs mer om kreditvärdighet
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på Di Gasell