2023 @ Freja Partner

Nyhet

17 februari 2023

Nya lokaler, nya medarbetare och nya möjligheter!

Första månaden av 2023 har redan passerat, och det i ett rasande tempo. Vi har redan hunnit välkomna två nya medarbetare, och vi har mer än någonsin att göra. Något vi givetvis är väldigt glada för.

Men innan vi ser närmare på vad som ligger framför oss så ägnar vi några rader åt året som precis passerat. Även om böckerna inte är helt stängda så ser vi tillbaka på ett år med fortsatt tillväxt och med än mer stabila resultat. Vi lyckas även erhålla ytterligare en Gasellutmärkelse av Dagens Industri, för andra året i rad. Självklart något vi är väldigt stolta över.

 

Nya lokaler

Organisatoriskt har vi nu även passerat 20 anställda vilket också gör att vi är väldigt trångbodda på nuvarande adress. Det är därför glädjande att vi nu kan berätta att från och med 1 oktober så hittar ni oss i helt nybyggda lokaler mitt i Göteborg på Engelbrektsgatan. Vi tackar Nya Kvadrat för hjälpen i vårt lokalsökande och säger hej till vår nya hyresvärd Göteborgslokaler. Tack även till Gajd arkitekter som hjälper oss i detaljerna! Mer om våra nya lokaler inom kort.

 

Nya medarbetare

Som sagt har vi redan anställt två nya medarbetare. Anna Linnersten går med fin erfarenhet rakt in i vårt juristteam och har på kort tid redan hanterat flera uppdrag från våra klienter. Filip Tengroth förstärker vår customer success och säljorganisation och vi ser verkligen fram emot att få ha Filip som ett av våra ansikten utåt framöver. Varmt välkomna!

 

Event och samarbeten

2023 kommer vi fortsätta att skapa event och nätverksträffar för våra kunder tillsammans med våra samarbetspartners. Vi hade flertalet event förra året, och i år kommer vi att försöka erbjuda ännu fler. En bra mix mellan juridisk fördjupning inom aktuella ämnen och nätverkande. Exakta datum kommer i god tid innan själva eventen. I närtid kör vi webinar tillsammans med Handelsbanken och Fjällmans Juridik.

Vi har även startat upp två stycken, i vårt tycke, väldigt spännande samarbeten som vi tror kan leda till att vi kan erbjuda en ännu större bredd i vårt erbjudande till våra kunder. Detta får bli en cliffhanger som vi berättar mer om inom kort!

 

Juristen förklarar

Vi kommer även att fortsätta sprida juridisk kunskap via våra poster ”Juristen förklarar” i samma takt som förra året. Ni hittar alla tidigare artiklar i vårt nyhetsflöde under Juristen förklarar, här https://frejapartner.se/nyheter/

 

Framåt!

Vi väljer att inte ägna något större utrymme i denna text åt ”de tuffare tider” som vi självklart vet är en utmaning framöver för många. Vi väljer att hålla blicken framåt med samma växel ilagd och med foten på gasen. Om än möjligen med örat lite oftare mot rälsen.

 

Avslutningsvis vill vi självklart uppmana alla våra befintliga och potentiella kunder att inte tveka på att höra av sig när frågor uppstår! Ofta, om inte alltid, är det bättre att agera i ett tidigt skede.

 

Vi säger välkommen 2023!

Stäng fönster

Ett gott kreditbetyg är ett bevis på att verksamheten är välskött, och därmed en trygghetsfaktor för samarbetspartners och kunder.

Läs mer om kreditvärdighet
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på Di Gasell
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på DI Gasell