Företagsanpassade juridiska utbildningar

Nyhet

05 maj 2021

Allt fler av våra företagsklienter ber oss hålla utbildningar och workshops för deras anställda ute på arbetsplatsen (även om vi har styrt om många till digitalt format under rådande omständigheter). Detta tycker vi givetvis är väldigt kul, men också väldigt bra, då vi får en chans att sprida kunskap i flera led. På så sätt undviker vi att kunskapen enbart stannar i ägar- eller ledningsgrupper och inte når hela vägen ut till medarbetare som sitter med många utmaningar i vardagen.

 

Här är exempel på några av dessa frågor och utmaningar:

 • ARBETSRÄTTSLIGA FRÅGOR
  • Varsel och arbetsbrist, hur kan jag säga upp personal?
  • Hur hanterar jag en anställd som missköter sig?
  • Facket ställer vissa krav
 • AVTALSRÄTTSLIGA FRÅGOR
  • Vad förbinder jag mig till när jag skriver på specifika avtal?
  • Vem kan teckna avtal?
  • Kan jag hävda Force majeure?
  • Hur fungerar personuppgiftbiträdesavtal?
 • FORDRINGAR & UTEBLIVNA LEVERANSER
  • Vad gör jag om en kund inte betalar?
  • Vad kan jag göra om jag inte får mina leveranser?
 • ENENTREPRADJURIDIK
  • Vad gäller vid olika entreprenadtyper?
  • Hur ska jag säkerställa mina ÄTA-erbeten?
  • Hur förhåller jag mig till specifika branschregler?

 

Med våra utbildningsinsatser besvarar vi både allmänna och företagsspecifika frågor för att fler i organisationen ska känna sig stärkta i sin roll. Vare sig det är en HR-ansvarig eller en projektledare på en byggarbetsplats.

 

Självklart kan vi skräddarsy våra utbildningar utefter ert specifika behov och skapa mer workshopliknande varianter med case-lösning.

I vår utbildningskatalog ser du en rad utbildningar som vi erbjuder, du hittar den här:

 Freja_Partner_Utbildningskatalog_2021

 

Välkommen att höra av er för mer information!

 

Stäng fönster

Ett gott kreditbetyg är ett bevis på att verksamheten är välskött, och därmed en trygghetsfaktor för samarbetspartners och kunder.

Läs mer om kreditvärdighet
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på Di Gasell
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på DI Gasell