Tack för deltagandet på Freja Open 2018

Nyhet

11 oktober 2018

Den 28 september var det äntligen dags för Freja Open 2018. Ca 40 tappra golfare samlades på Partille GK, det var roligt att flera som deltog 2017 var med oss igen. Vädergudarna var också med och bjöd på strålande förutsättningar.

Freja Open blev riktigt lyckat även i år, och vi tackar Partille Golfklubb med restaurang som alltid levererar bra förutsättningar för en lyckad dag.

Tävlingsformen var poängbogey och vinnaren av Freja Open 2018 blev Peter Aspelin. Resultatet ser ni nedan. Vinnaren av ’närmast flagg’ var Pontus Kåmark och ’rakast drive’ vann Henrik Espe. Stort grattis till vinnarna. Hoppas att ni alla hade en trevlig dag, det hade vi. Ett stort tack till er alla, kunder och samarbetspartners för ert deltagande!

Resultat: Plats 1 – Peter Aspelin | Plats 2 – Torbjörn Jonsson | Plats 3 – Henrik Espe

Ett speciellt tack till våra samarbetspartners som sponsrade prisbordet med fina produkter, tack Callaway och Out-of-bound.se!

Hoppas att vi ses nästa år igen!

Stäng fönster

Ett gott kreditbetyg är ett bevis på att verksamheten är välskött, och därmed en trygghetsfaktor för samarbetspartners och kunder.

Läs mer om kreditvärdighet
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på Di Gasell