Freja Partner + eÄTA

Nyhet

12 juni 2020

Vi vill arbeta proaktivt så att våra klienter slipper hamna i trubbel och kostsamma tvister, detta är och har varit vårt motto sedan dag ett. Därför är vi nu värligt glada och stolta över att kunna erbjuda ytterligare ett verktyg som säkrar upp vardagen för våra klienter, tjänsten eÄTA.

Det kan tyckas märkligt att vi som juristbyrå, där en del av vårt uppdrag just är att driva tvister, tar in en tjänst som ska minska tvisterna. Men för oss är det självklart att vi som juridisk partner ska stärka våra klienters vardag och skapa förutsättningar för tryggare affärer.

Inom primärt bygg- och entreprenadbranschen ser vi tyvärr att just ändrings- och tilläggsarbeten ofta är källa till oenighet och orsak till uppkomna tvister. Detta på grund av att dessa avtal ofta är muntliga och överenskomna mitt under ett pågående större uppdrag. Detta vill vi ändra med eÄTA.

Med eÄTA kan du på ett snabbt och enkelt sätt säkerställa ett avtalsförhållande mellan dig och din kund för alla ÄTA-arbeten. Du kan till och med stå ute på arbetsplatsen och skicka en ÄTA från din telefon direkt till din beställare som sedan godkänner med BankID!

 

Så här funkar det:

  1. ​Logga in i vår portal, från mobil, surfplatta, eller dator.

  2. Skapa en eÄTA.

  3. Skicka underlaget direkt till din kund via epost eller SMS.

  4. Kunden godkänner direkt med Bank-ID.

  5. Klart! Du har nu ett juridiskt säkrat dokument som dessutom skapar högre förtroende och professionalitet ut mot din slutkund.

 

Är du intresserad av att köra igång detta i din verksamhet så är det bara att höra av sig så tar vi en genomgång!

 

Läs mer om tjänsten här! www.e-ata.se

Du kan även ladda ner produktbeskrivning här:

Presentation_eÄTA

Stäng fönster

Ett gott kreditbetyg är ett bevis på att verksamheten är välskött, och därmed en trygghetsfaktor för samarbetspartners och kunder.

Läs mer om kreditvärdighet
Stäng fönster

Dagens Industris Gasellundersökning rankar Sveriges mest framgångsrika företag. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Freja Partner är ett av dem.

Läs mer på Di Gasell