Swesam

Kundcase

Det känns inte som en barriär att ringa en advokatbyrå och få hjälp. Det finns ett proaktivt arbete som gör att man inte bara ringer när det brinner i knutarna, eller när det är för sent...

Pontus Kåmark, medgrundare Swesam

Pontus Kåmark, en av Swesams grundare, berättar om sina erfarenheter av samarbetet med Freja Partner och hur de blivit bättre på att hantera de juridiska utmaningar på företaget.

 

 

OM SWESAM

Swesam startades med visionen att skapa en produktionslokal med trygg arbetsmiljö samt en trygg anställning för människor med funktionsvariation. Ett koncept där det bara skall finnas vinnare. Både Swesam, kunden, staten, kommunen men framför allt människan och medarbetaren är vinnare. Deras grundtanke är ganska enkel och inte alls unik – Alla skall få vara med. Alla är lika värda.

Med egen bakgrund och fostrad inom den svenska idrottsrörelsen när den är som bäst så vet Pontus att det fungerar. Med bäst menar han en inkluderande attityd och kompisanda. Samma anda som man hade på skolrasten när man delade upp två jämnstarka lag för att leka och spela tillsammans. Alla var lika mycket värda även om den individuella skickligheten inom den aktuella sporten varierade.

Varför ändras då grundvärderingen när vi blir vuxna när vi skall ut i arbetslivet? Hos Swesam ändras inte dessa värderingar.

 

SWESAM OCH FREJA PARTNER

Swesam har varit klienter hos Freja Partner under många år, se videon och hör Pontus berätta om sin upplevelse.